Welkom bij CONSELLS

SCHUIVEN, SCHUIVEN EN NOG EENS VERSCHUIVEN Je herkent het vast wel; Je bent al een tijdje niet helemaal tevreden met je interieur en je koopt bij een woonwinkel een leuk tafeltje om naast de bank te zetten. Je komt er mee thuis en begint met meubelen te schuiven, en te schuiven...en uiteindelijk zet je alles weer op de oude plek terug. Om moedeloos van te worden. Je vindt het spelen met een interieur leuk en ook belangrijk, maar het voelt nooit helemaal als een thuis. Misschien tijd om het nu eens goed aan te pakken met een beetje hulp? Of heel veel hulp? Alles kan. Naar jouw behoefte. 

WEET JE NIET ZEKER OF DIT WEL BIJ JOU PAST? Om je op weg te helpen bied ik een inspiratiesessie aan t.w.v. €159.- Dit is een 2 uur durend bezoek op locatie waar we samen bekijken waar de uitdagingen in het interieur zitten en ik kan alvast enkele tips en suggesties doen. Aan de hand van honderden foto's kan ik in 15 minuten samen met jou/jullie de voorkeursstijl en kleur- en materialen voorkeur samenstellen (dat maakt de keuzestress al een stukje eenvoudiger...) Met de uitkomsten kan je vervolgens zelf aan de slag of we bepalen samen de volgende stappen. 

GLUREN BIJ DE BUREN Bij een compleet interieurontwerp plan hoort uiteraard ook een kleur - en verlichtingsplan, maar die kun je ook afzonderlijk boeken. Neem eens een kijkje bij mijn interieur portfolio om te zien wat er zoal mogelijk is. En als je wilt weten hoe ik zelf woon? Hier kun je lekker binnen gluren

EERST HET HUIS EN DAN KIJKEN WE NAAR DE TUIN...dat hoor ik vaak als klanten mijn hulp inroepen. Voor mij staat een interieur niet los van de tuin. Dat bestaat gewoon niet! Betrek die M2 bij je huis, in dezelfde stijl en met dezelfde functionele behoeftes. Misschien droom je je na een jaar thuiswerken van een buitenwerkplek in je tuin. Of een moestuin. Of een veranda om je kamer te vergroten. Er is zoveel meer mogelijk dan je misschien denkt. Passend bij elk budget. Want misschien kan je het niet allemaal tegelijk realiseren, we houden in het ontwerp alvast rekening met de vervolgstappen. Hier zie je enkele gerealiseerde tuinontwerpen en als je direct zelf aan de slag wilt, een tuinontwerp stappenplan

GA JIJ LIEVER NAAR HET STRAND DAN NAAR IKEA? Als jij droomt van een 2e woning maar je ziet op tegen al het geregel en gedoe in het buitenland kan ik misschien ook helpen. Regelen en organiseren vind ik heerlijk en heb ervaring in het snel 'op-pimpen' van vakantiewoningen om ze bewoonbaar, verhuurbaar of verkoop klaar te maken. Zonder stress kan je dan zelf lekker vakantie vieren.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken. Er is veel mogelijk om uiteindelijk tot een goed gecoördineerd geheel van kleur, mooie materialen, meubels én het juiste licht voor binnen én buitenruimtes in een duidelijk herkenbare CONSELLS stijl te creëren zodat iedereen weer ‘Buiten Gewoon kan Wonen’! 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn