Inspiratie sessie boeken?

IS DAT WEL IETS VOOR MIJ? PAST DAT WEL BIJ ONS? Ik merk dat het inhuren van een interieur/tuinontwerper voor sommige mensen best wel een stap is. 'Wij hebben maar een heel gewoon huis hoor'.... (alsof dat er niet mooi uit hoeft te zien?) 'Eigenlijk weten we niet zeker of de keuken wel op dezelfde plek moet blijven als we gaan verbouwen' (dat is best cruciaal om te bepalen als je voor duizenden euro's gaat verbouwen) 

Ik merk dat de meeste mensen die mij vragen om eens mee te kijken zelf best wel weten wat ze willen, welke stijl ze mooi vinden en welke meubelen ze graag willen hebben. Maar 'hoe krijg ik dat allemaal bij elkaar' is meestal de hamvraag. 

Als je een groot project aangaat kan ik me heel goed voorstellen dat je mij persoonlijk wilt leren kennen en al pratende voelen of wij bij elkaar passen, of we dezelfde visie voor ogen hebben. Even aftasten. Lijkt logisch! 

Allemaal legitieme redenen om een inspiratie sessie te boeken. Dit is al mogelijk voor slechts € 179.- en dat is maar een klein percentage van de totale kosten die je misschien gaat besteden aan de verbouwing. Klik op onderstaande link en we gaan elkaar snel ontmoeten!

INSPIRATIE SESSIE BOEKEN


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn