LEKKER VAKANTIE VIEREN? WIJ ONTZORGEN GRAAG!

Petra Lankhorst, tuin-& interieurontwerper, kleur- & verlichtingsadviseur (www.consells.nl) en Irene Brouwer, opbouw-projectcoördinator & interieur fotograaf (Irene Brouwer Projects)  zorgen voor een schone, complete en gerestylde vakantiewoning. 

Wij verzorgen, of liever gezegd, ontzorgen eigenaars van vakantiewoningen in binnen- en buitenland op 2 manieren;


1. Bij aankoop van uw vakantiewoning zorgen wij ervoor dat het huis/appartement snel bewoonbaar of verhuurbaar is door het organiseren van een complete opfrisbeurt. Hierbij hoort o.a. een grondige schoonmaakbeurt, schoon beddengoed & handdoeken, goed georganiseerde keukenkasten, een nieuw kleurtje op de muur en een inventaris kloppend bij het aantal gasten/bewoners. 

Op verzoek zorgen we ervoor dat de bestaande meubelen, aangevuld met een aantal nieuwe items, weer een passend en stijlvol geheel worden. 

Een compleet nieuw interieur plaatsen behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. U wilt tenslotte zelf liever aan ’t strand liggen dan naar een meubelboulevard gaan tijdens uw vakantie.


2. Bij verkoop van uw vakantiewoning zorgen wij ervoor dat het huis wordt schoongemaakt, opgeruimd en gestyled voordat het wordt aangeboden bij een lokale makelaar.

 Indien u zelf uw huis wilt verkopen of verhuren via aanbieders als ‘Marktplaats’, ‘Belvilla’ of ‘Huis & Aanbod’  kunnen wij ook de fotopresentatie en advertentieteksten verzorgen. 

Complete ontzorging! 

OFFERTE AANVRAGEN


info@consells.nl 

Petra Lankhorst 06-21895301 | KvK 81288654

Irene Brouwer 06-650625621  |KvK 78338948


privacy statement     |       Algemene Voorwaarden


 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn